Kémény rendszerek az Árendástól © 2018-ban

 

Kémény árkalkulátor kémény árak

Béléscsőrendszer kerek árkalkulátor

Ovális béléscsőrendszer árkalkulátor

Kémény, szerelt kémény árlista

Kémény hoteljesítmény diagrammok

Regisztráció oldalunkon

Miért kell regisztrációhoz kötötten vásárolni? Mert a személyes adatok biztonságban vannak nálunk a GDPR szabályzattal összhangban. Továbbá azért, mert bármikor visszakeresheti rendelését. Rendelhet bármikor újra a megadott jelszavakkal, stb. 
Nyugodtan, kényelmesen könyebb vásárolni regisztráció után. Mi ajánljuk!
kémény-user-regisztraciohoz-kotott
Megtaláljuk őket egy helyen: kalkulátorok, eszközök, kataólgus, bejelentkezés külön oldalon stb.
Irány a webshop most! 

A kémény definíciója az Árendás kéménytechnikától 

Cégünk több, mint 25 éve a magyar piacon kéményrendszerek és kémény elemek sokáig helytálló partnerének bizonyult az évek hosszú sorában. Google felmérések szerint az Árendás kémény az egyik legkeresettebb termék magyarországon az építési iparban és szakterületünkön legjobb partnernek bizonyultunk a kiszolgálásban és validitásban. CE jellel minősített termékeink nemzetközi berkekben is ismert kategóriát képviselnek. A kémény definíciója egyértelműsített lapon a Wikipedia kémény oldalán megtalálható, ámde cégünk más szempontokból közelíti meg ezt a kérdést és témakört.

Igyekszünk minden esetben szaktapasztalatunkkal és a 25 éves céges múlttal bizonyítani, hogy helytálló a piacon a kémény definícióját összefüggésbe hozni az Árendás termék márkájával. Kémény rendszerek gyártása során kiderült, hogy a minőségi termékek elérhetősége nehézségnek bizonyult sok tapasztalt cég esetében. A céges múlt tapasztalaitól függetlenül, a minőségi anyagok beszerzése - mint például a kerámiaszálas szigetelőpaplan, esetenként kőzetgyapot szigetelés (más gyártók márkájánál), saválló acél fémhengerek minőségi anyagként alkalmazhatósága - nehézségekbe ütközött. Érdemes elgondolkodni, hogy a viszonteladó milyen beszerzési felületeken akarja érvényesíteni a jogait a kémény rendszerek beszerzésével kapcsolatban. Előítélettől mentesen igyekszünk festeni olyan képet cégünkről, amiből a viszonteladó számára kiderül, hogy melyik a legjobb termék az adott feladathoz, projekthez, kivitelezési munkálatokhoz.

Árendás kéménytechnika - Több, mint 25 év múltról szól


Az Árendás kéménytechnika kft. más formában már 1994-től működik, ezen a néven a cég működik 2009.01.08 bejegyzés kezdetével. Főleg kéményrendszerekhez elemeket, kémény elemeket, kéményrendszerek kiegészítőit értékesítjük, minőségi anyagokból összeállított termékpalettánkat elérhető áron, kedvezményesen viszonteladói kapacitással bíró személyek és cégek részére árusítjuk Magyarországon. De nem csak viszonteladói partnerekkel foglalkozunk, hanem magánszemélyek, kis cégek részére is kedvezményeket biztosítunk időről-időre. Megértjük, hogy a kéményrendszerek biztosítása az új törvénymódosulatok bevezetésétől kezdve nehézségről szólhat, új építésű családi ház jellegű projekteknél, nagyobb ipari kivitelezéseknél ez a folyamat hosszú procedúrát vehet igénybe a mérnöki, szakminősítési területektől függően. Ezért is ajánljuk időről-időre kedvezményeinket viszonteladói partnereinkkel kapcsolatban, illetve webshopos áruházunkban.

25 év céges múlttal rendelkező tapasztalatunkra alapozva igyekszünk alakítani árpolitikánkat, időről-időre kedvezményes árengedményeket teszünk viszonteladói partnereink és magánszemély jellegű partnereink részére, biztosítva ezzel a megalapozható, tervezhető, eredményes jövőt az építőiparban szakterületünkön. Igyekszünk kielégítni a felmerült igényeket a szezonális növekedés esetén pedig megnövelt kapacitással gyártunk termékeket a termékpalettánk megfelelő feltöltéséhez, viszonteladó partnereink kiszolgálásához, és magánszemély jellegű vásárlóink igényeinek kielégítéséhez.

Köszi a kéményt srácok! Nagyon meg vagyok elégedve, a kéményseprő pedig le van nyűgözve. Már szépen duruzsol a kandalló és vége a gázfüggőségnek! Köszi!

Jövőt hozunk az építőiparban


Az Árendás kéménytechnika előnyei közé sorolnánk a rendszerességet: webshop áruházunk folyamatos fejlődést és törekvést, elérhetőséget mutat partnereink és vásárlóink részére. Folyamatos érdeklődéssel figyeljük vásárlóink reakcióit a tranzakcióinkra, felmérjük az igényeket, kutatjuk a piacot az esedékesség érdekében, fejlesztéseket végzünk minden évben az informatikai területeinken, igyekszünk megpróbálni a lehetőségeket kiaknázni a megfelelő eredményekért. Kémény rendszereink folyamatos jellegű gyártásánál figyelembe vesszük az igényeket, a webshopos forgalmunkat, szállítási és kivitelezési jellegű területeken tervezhetőséget mutatunk. Ha érdeklődik, bővebb információért keresse fel webshop áruházunkat ezen az oldalon, a link itt található:

 

Folyamatos fejlődésünk kielégítése érdekében további információért olvassa el a tájékoztató jellegű információkat is weboldalunkon.